Juta-Soft Kisker

Ft + Áfa

– NTAK kompatibilis

– Pénztárgép kapcsolat

– Szüneteltethető

– Hűségidő nélkül bérelhető

– Ügyfélszolgálati eléréssel (Helpdesk) !!!


Juta-Soft Kisker felhasználói kézikönyv

 

Leírás

Havi díja: 4.000,- + Áfa

Egyszeri telepítési díj: 15.000,- + Áfa

Kiskereskedelmi nyilvántartó és számlázó rendszerünk fejlesztésénél a legfontosabb szempontjaink a következők voltak:

  • Egyszerű, gyors és pontos kezelhetőség (egy számítógép ismeretekkel egyáltalán nem rendelkező is kb. egy óra alatt elsajátíthatja a legfontosabb feladatokat)
  • Széleskörű lekérdezési lehetőségek, eladási, bevételezési, raktárkészlet kimutatások
  • Vonalkód technikai eszközök kezelése (vonalkódok leolvasása, nyomtatása)
  • Az üzletben dolgozók elszámoltatása, készpénzzel és áruval való visszaélésének megakadályozása
  • Alacsony árfekvésű de minden extrával ellátott program kifejlesztése mely moduláris rendszerben modulonként is megvásárolható

Kereskedelmi rendszereinket több mint 26 év tapasztalata és ügyfeleink visszajelzései alapján fejlesztettük ki. Programunk számos referenciahellyel rendelkezik, nagy- és kiskereskedésekben egyaránt sikeresen használják. Részletesebb érdeklődésükre ingyenes helyszíni programbemutatót tartunk.

A program szinte mindent tud, ami egy cégnél számlázással, raktárkezeléssel kapcsolatban felmerülhet. Lehetőséget nyújt az üzletekben kiadott áru számlázására, értékesítési jegyzék, szállítólevél és export számla készítésére, a raktárkészlet naprakész nyilvántartására, leltározásra, a vevők és szállítók adatainak nyilvántartására, az árumozgás követésére, nyereségszámításra, ÁFA karbantartásra valamint árlista nyomtatására, továbbá megfelel az érvényes számviteli törvénynek. A szoftver nyilvántartja a pénzügyi követeléseket és tartozásokat is. Üzletekben pénztárgépes összeköttetéssel és gyors vonalkódos eladás funkcióval segíti a dolgozók munkáját. A program könnyedén boldogul akár több tízezres áru és ügyfélkörrel, s nem jelent gondot akár százezer számla és egyéb bizonylat elkészítése sem.

Egyszerű könnyen áttekinthető a kinézete, ugyanakkor kihasználja a Windows operációs rendszer által nyújtott előnyöket is. (pl.: Hálózatos működés, USB-s nyomtatók támogatása, listák és kimutatások küldése Excelbe vagy Wordbe, bizonylatok nyomtatása PDF-be)

A program, a következő Windows verziók alatt működik: Win 10, Win 11 (a 32 és a 64 bites verzió is jó).

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Juta-Soft Kisker” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…